fbpx
Stage Finance control
/

Stage Finance control


Stage Finance & Control 

Bedrijfsinformatie

Bij Global School for Entrepreneurship zien we ondernemerschap als een antwoord om je eigen leven vorm te geven en een zinvolle bijdrage te leveren aan de samenleving. De enige manier om te leren hoe je dit moet doen, is door daadwerkelijk je eigen bedrijf te starten. 

Wij stimuleren studenten om te denken, beslissen en handelen als ondernemers vanaf het moment dat ze aan ons programma beginnen door geavanceerde praktische informatie te verstrekken die direct kan worden toegepast op hun bedrijf in onze interne incubator. Voor onze bachelor is het niet nodig om aan Global School te starten met een al bestaand bedrijf of bedrijfsidee. Het enige dat je hoeft mee te nemen is de ambitie om ondernemer te worden.

Functieomschrijving

Als Finance & Control stagiair assisteer je de projectteams op het gebied van marketing, sales, events, studentenadministratie en Finance. Hierbij hou je je bezig dat de administratie van de verschillende projecten op orde en up-to-date zijn. 

Je krijgt binnen het team alle ruimte om eigen initiatief te nemen en met nieuwe ideeën te komen. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk dat alles administratief op rolletjes loopt en dat accurate rapportages aan het management worden gemaakt. 

Ben jij:

  • Geïnteresseerd om te werken in een dynamisch internationaal team met verantwoordelijkheden vanaf dag 1?
  • Gepassioneerd door ondernemerschap en klaar om een blijvende impact te maken op onze onderwijsactiviteiten?
  • Leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging met mogelijkheden om snel te groeien in jouw rol? 

Wat vragen wij van jou?

  • Affiniteit met cijfers en Microsoft Excel
  • Je volgt op dit moment een HBO of WO Finance & Control (of een soortgelijke opleiding) waarbij het ook mogelijk is te kijken naar meer verantwoordelijkheden
  • Je bent ondernemend, flexibel, proactief en communicatief

Wat bieden wij jou? 

  • Een gedreven, internationaal en gezellig jong team om mee samen te werken en nieuwe dingen te ontwikkelen en aan projecten te werken
  • Een open en informele kantoorcultuur, verantwoordelijkheid vanaf dag één en de mogelijkheid om je persoonlijke ambities te ontwikkelen.
  • De mogelijkheid om je door middel van cursussen en workshops verder persoonlijk te ontwikkelen
  • Marktconforme stagevergoeding

Solliciteer nu!

Ben je geïnteresseerd? Stuur jouw motivatie voor deze functie en je CV dan naar Jana Kolsteren via JANA@GS4E.COM